1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Aile" dizisinin Yağmur’u Yüsra Geyik “Taş Kağıt Makas” dizisinde

Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas”ın ekibine yine çok iddialı bir oyuncu dahil oldu.

“Aile” dizisinin Yağmur’u Yüsra Geyik “Taş Kağıt Makas” dizisinde

“Taş Kağıt Makas” dizisinde tansiyon giderek artıyor. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kanal D’de ekrana gelen dizinin kadrosuna flaş bir oyuncu katılıyor. Yusuf Pirhasan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna Yüsra Geyik katıldı. Son olarak “Aile” dizisinde Devin’in (Serenay Sarıkaya) kızkardeşine hayat veren güzel oyuncu “Taş Kağıt Makas”ta “Rüya” rolüne hayat verecek.

Yüsra Geyik senaryosunu ise Uğraş Güneş kaleme aldığı dizide Fecir’in (Burak Yörükkız kardeşi olarak hikâyeye 4. Bölümden itibaren güç katacak. Olayların giderek hareketlendiği dizide Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen’den oluşan başarılı oyuncular yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kuruluş Osman”ın Orhan’ı Emre Bey’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde anlamlı reklam

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir