1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aile Albümü’ne Behice geri döndü, rol kime teklif edildi?

O3 Medya’nın atv için çekeceği “Aile Albümü” kod adlı dizinin senaryosunda yapılan değişikliklere bir yenisi daha eklendi.

Aile Albümü’ne Behice geri döndü, rol kime teklif edildi?

Aile Albümü dizisi Akın Akınözü (Kılıç Tütüncü) ve Aslıhan Malbora’yı (Ela Ataman) başrollerde buluşturdu. O3 Medya’nın atv için çekeceği dizinin senaryosunda değişiklik yapılmış ve ilk draftlarda yer alan Behice karakteri çıkarılmıştı. Son gelen bilgiler Behice’nin yeniden hikâyeye eklendiği yönünde…

Ve Behice rolü için de başarılı bir isme Bige Önal’a teklif gittiği, güzel oyuncunun dizi için görüşmelere devam ettiği öğrenildi. Zeynep Günay’ın çekeceği dizide Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’ya Halil Babür,  Tilbe SaranB, üşra Pekin, Feri Güler, Sena Arat , Emirhan Dönmez, Serhat Teoman, Arif Pişkin, Öykü Su Okur ve Onuryay Evrentan Atasalihi eşlik edecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Boran Kuzum Prenses Diana’ya hayat veren Emma Corin’le

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir