1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ahsen Eroğlu IMDb'de zirveye yerleşti

IMDb Starmetre sonuçlarına göre büyük bir başarı elde eden Ahsen Eroğlu, dünya çapında 11 milyon kişinin arasında 560. sıraya yerleşerek kariyerinde bir rekora imza atttı. IMDB Türk oyuncular sırasında birinci sıraya yerleşen Eroğlu dünya basının da yakın markajına girdi.

Ahsen Eroğlu IMDb’de zirveye yerleşti

Ahsen Eroğlu kariyerindeki başarılarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor. Eroğlu, geçtiğimiz hafta IMDb‘de dünya çapında birçok ismi geride bırakarak 560. sıraya yerleşti. Etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan genç yıldız, dünya çapında oyuncuların ve ünlülerin popülaritesine göre sıralandığı IMDb Starmetre‘nin Türk oyuncular listesinde birinci sırada yer alarak büyük bir başarı elde etti.

Son olarak Cem Yılmaz’ın “Do Not Disturb” filminde ana karakterlerden “Suhal”e hayat veren başarılı oyuncu, hikayesini derin bir şekilde içselleştirerek seyirciye sunduğu performansı ile de büyük beğeni toplamıştı. Güzel oyuncu, Netflix’in en çok izlenen Türk yapımlarından biri olan “Merve Kült” filmindeki başrolü ile de uzun süre gündemden düşmemişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizinin ilk fragmanı yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir