1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ağlayan Gelin'in Menevşe'sini kim canlandıracak?

TRT1'nin merakla beklenen dizilerinden Bozdağ Film imzalı "Ağlayan Gelin" dizisinin ocak sonunda seyirciyle buluşması planlanıyor.

Ağlayan Gelin’in Menevşe’sini kim canlandıracak?

TRT1’in yeni yıldaki iddialı dizilerinin başında “Ağlayan Gelin” geliyor. Bozdağ Film imzalı dizinin başrol kadın karakteri Yeşil’i canlandıracak oyuncu için görüşmeler sürüyor. Rol için titiz bir cast çalışması yapılıyor. Dizi sektörünün iki başarılı kalemi Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem‘in yazdığı “Ağlayan Gelin“in kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.

Ocak sonu yayında olmasi planlanan ve önce futbol sahneleri çekilen dizinin Menevşe’sini canlandıracak oyuncu belli oldu. Dizinin başrol karakteri Yasin’in (Feyyaz Şerifoğlu) kardeşi Menevşe’yi genç yetenek Ekin Aksoy canlandıracak. Aksoy rol için oyuncu koçuyla çalışıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İddialı dizi “Kızıl Goncalar”a yeni oyuncu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir