1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Afra Saraçoğlu’nun Yalı Çapkını fragmanıyla ilgili attığı mesajın sırrı çözüldü

Yılbaşı ve reklam tatili arası nedeniyle geçen cuma yayınlanmayan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanının altına Afra Saraçoğlu’nun yazdığı mesaj tartışma yaratmıştı.

Afra Saraçoğlu’nun Yalı Çapkını fragmanıyla ilgili attığı mesajın sırrı çözüldü

Afra Saraçoğlu’nun Yalı Çapkını’nın yeni fragmanının altına yazdığı “mesaj çok konuşuldu. Barselona’ya tatilinden fotoğraflar paylaşan güzel oyuncunun dizinin 53. Bölüm 2. Fragmanının altına “Bölümde Seyran yok galiba” yazmasının nedeniyle ilgili birçok iddia atıldı. Konu Saraçoğlu’nun diziden ayrılacağına kadar gitti.

“Seyran’sız Yalı Çapkını olmaz”

Başarılı yıldızın yapımdan izin alıp yılbaşı arasında arkadaşlarıyla yurt dışına tatile çıkmak istediği, bu nedenle de sahnelerinin eski bölümlere göre az yazıldığı öğrenildi. Diziden ayrılması söz konusu dahi olmayan Afra Saraçoğlu’nun attığı mesajla ilgili de “Şaka yaptım” dediği belirtildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
İbrahim Büyükak ile Yasemin Sakallıoğlu’nun “Mutluyuz” filmi atağa geçti
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir