1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Afra Saraçoğlu’nun okul hayatıyla ilgili eleştirilere annesinden tepki

Üçüncü sezonda da devam edecek olan Yalı Çapkını dizisinin Seyran’ı Afra Saraçoğlu dün bir üniversitenin düzenlediği törende büyük gurur yaşadı.

Afra Saraçoğlu’nun okul hayatıyla ilgili eleştirilere annesinden tepki

Afra Saraçoğlu dün Okan Üniversitesi’nde düzenlenen bir törende “En İyi Kadın Oyuncu” ve “En İyi Dizi Çifti” Ödüllerine layık görüldü. Saraçoğlu “En İyi Dizi Ödülü”nü ise dizide babasını oynayan değerli oyuncu Diren Polatoğulları’yla beraber aldı. Tören nedeniyle muhabirlerin sorularını da yanıtlayan oyuncuya “Sizin üniversite dönemi nasıldı, okul?” sorusu yöneltildi. Önce şaşıran “Nasıl yani, ne alaka şu an?” diyen Saraçoğlu, daha sonra muhabirin “Üniversite ödül töreni ya, öğrencilikte nasıldınız?” demesi üzerine soruya yanıt verdi.

Çalışma hayatı nedeniyle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü dondurmak zorunda kalan 26 yaşındaki Saraçoğlu “Başarılı bir öğrenciydim ama oyunculuk falan derken Eskişehir’de okuyordum, dondurmak zorunda kaldım. İnşallah devam edeceğim. Yalı Çapkını bir bitsin, üçüncü sezonu da bitirelim, sonra…” cevabını verdi.

Afra Saraçoğlu’nun eğitim hayatıyla ilgili sosyal medyada yapılan eleştiriler üzerine ise güzel oyuncunun en büyük destekçisi olan annesi Lütfiye Ayvacıkoğlu kızının muhabirin sorusunu başta yanlış anladığını belirterek “:)) yüksek puanla üniversiteyi kazandı! Bir yıl da okudu çok da başarılıydı. Geri kalan yıllarını da zaten okuyup bitirmek istiyor! Çok çalıştığı için fırsatı olmadı! İngilizcesi de çok iyidir! Zaten İngiliz dili ve karşılaştırmalı edebiyat okuyordu! Başka soru var mı?” açıklamasını yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Prens’le rekor kıran Giray Altınok’tan Güldür Güldür Show açıklaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir