1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Adım Farah’ın yıldızı Mert Doğan “Mevzu Derin” dizinde

CNP Film’in tabii için çekeceği yeni dizisi “Mevzu Derin"in önümüzdeki hafta başı sete çıkması planlanıyor.

Adım Farah’ın yıldızı Mert Doğan “Mevzu Derin” dizisinde

“Adım Farah”, “Şahmaran” ve “İyi Adamın 10 Günü” gibi sevilen projelerde canlandırdığı karakterlerle dikkatleri üzerine çeken Mert Doğan, CNP Film ile anlaştı. Doğan “Mevzu Derin” dizisinde rol alacak. Doğan Ümit Karaca’nın yöneteceği, Yusuf Reha Alp’in yazdığı dizi TRT’nin dijital platformu tabii’de yayınlanacak.

“Mevzu Derin” projesinde Engin Benli, Turan karakterini canlandıracak ve hikayede Ali Reşat’ın (Gürkan Uygun) oğlu olarak seyirci karşısına çıkacak olan Mert Doğan, Ali Reşat’ın baş düşmanı Faruk Bedir’in (Engin Benli) kızı Meltem ile aşk yaşayacak. Mert Doğan ayrıca 9 Nisan’da bluTV’de ikinci sezonu yayınlanacak olan “Prens” dizisinde de sürpriz bir karakterle seyirciyle buluşacak. Dizinin Derin’ine ise Melike İpek Yalova hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şener Şen’i cenazede sinirlendiren olay

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir