1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Adım Farah" dizisinden bir bomba ayrılık daha

14. bölümde sezon finali yapan "Adım Farah" dizisinde bir ayrılık daha yaşandı.

“Adım Farah” dizisinden bir bomba ayrılık daha

“Adım Farah” dizisinin yeni sezon çekimleri ağustos ayında başlayacak. Şu günlerde “Aşk Sanatı” filminin yönetmenliğini yapan Recai Karagöz ile projede rol alan Fırat Tanış, işlerini bitirir bitirmez dizi setinde çalışmaya başlayacak. 14. bölümde sezon tatiline çıkan dizinin ekibinden usta oyuncu Ali Sürmeli ayrılmıştı. Şimdi başrollerini Demet Özdemir ve Engin Akyürek‘in paylaştığı diziden flaş bir ayrılık haberi daha geldi.

Usta aktör Mustafa Avkıran, “Adım Farah” ekibinden ayrıldı. “The Cleaning Lady” formatından uyarlanan dizide “Ali Galip Akıncı” rolüne hayat veren Avkıran ekip arkadaşlarına veda mesajı gönderdi. Feyyaz Duman’ın kadrosuna katıldığı dizi yepyeni bir hikâyeyle yeni sezonda FOX’ta seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bir hayranı küfür etmesini istedi, Özge Özpirinçci önce kahkaha attı, sonra…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir