1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Acun Ilıcalı'nın "Kansız" lafı Serkay Tütüncü'yü çıldırttı: Survivor'la ilgili konuşursam canın sıkılır

Serkay Tütüncü kendisine "Kansız" diyen Acun Ilıcalı'ya yazdığı uzun metinle tepki gösterdi ve ekledi: Survivor ile ilgili detayları girmeyeyim bence.. İyice canınız sıkılmasın"

Acun Ilıcalı’nın “Kansız” lafı Serkay Tütüncü’yü çıldırttı: Kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim
Acun Ilıcalı‘nın  geçen yıllarda Hülya Avşar‘ın oğlunu oynadığı “Masumiyet”in setinde verdiği röportajda “Survivor’la ilgili konuşmaya bile gerek yok” diyen eski yarışmacısı Serkay Tütüncü’ye “Kansız” demesi ortalığı karıştırdı. Şu günlerde “Kirli Sepeti” dizisinde oynayan Tütüncü şu zehir zemberek yazıyı kaleme aldı:
“Yıllardır televizyon programları yapıyorsun, yapımcılık yapıyorsun… Kanal sahibisin falan… Senin programına gelip varını yoğunluğu koyan yarışmacılara yarışmacına kansız diyorsun… Ne kadar ayıp yaptığın… Kansız değilim Acun abi… Çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim… Röportajım sonrası telefon konuşmamızı da gayet net hatırlıyorum…
Nedenlerini sana güzel bir dille anlatmıştım ve birçoğunda haklı olabilirsin kaçırmış olabiliriz demiştin… Para bendeydi” de Survivor görüntülerini izlemediğim dönemde kabul etmiştim… Bilseydim o kadarını emin ol kabul etmezdim… Bunu da telefonda sana söylemiştim ama yine dinlememişsin belli ki… Sana el pençe divan olmak gerekiyor sanırım kansız olmamak için… Ben hiçbir zaman onlardan olmadım. Kusuruma bakmayacaksın… Ben oraya gelmek için kimseye yalvarmadım, internetten başvurdum elemelere geldim seçildim… Ve sonuna kadar da yarıştım ve BİTTİ…  Kariyerimi All Star şampiyonu üzerine kurmadığım için özür dilerim ya, gerçekten Survivor ile ilgili detayları girmeyeyim bence.. İyice canınız sıkılmasın Hadi eyvallah…”
thumbnail
Önerilen Yazı
Acun Ilıcalı’nın “Kansız” lafı Serkay Tütüncü’yü çıldırttı: Kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir