1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

6 yıllık Yasak Elma efsanesi son buldu, elveda Yılan Akademisi

6 yıldır pazartesi akşamları seyirciyi ekran başına toplayan Yasak Elma dizisi bu akşam ekrana veda etti.

6 yıllık Yasak Elma efsanesi son buldu, elveda Yılan Akademisi

Yasak Elma dizisinin büyük finali bu akşam seyirciyle buluştu. Medyapım‘ın 6 yıldır ekranda olan fenomen dizisinin vedası müdavimlerini üzdü. Final bölümünde 2 yıllık zaman atlaması yaşandı. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün muhteşem kaleminden çıkan dizide Doğan vefat etti, Kumru’yla Caner çok mutlu bir evlilik yaptı. Yılan Akademisi’nin baş profesörleri Ender ve Yıldız birbirlerinden kopamazken, Asuman da sonunda aradığı zengin adamı bulup evlendi.

Final bölümünde yapılan espriler arasında magazin dünyasına damga vuran 2 olay da vardı. Kadir Doğulu eşini aldattığı iddia edilen kadınla ilgili “Bir müşkükü vardı, onu dinliyordum” lafı ile Hacı Sabancı’nın Özge Ulusoy’u terk etmesine neden olan telefon karıştırma olayı dizide kullanıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Seda Bakan 4. reklam anlaşmasını yaptı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir