1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

6 bölümlük Arayış, Disney Plus Türkiye'nin 1. yaş gününde yayında

6 bölümlük Arayış, Disney Plus Türkiye’nin 1. yaş gününde yayında

Arayış” dizisi Disney Plus‘ın merakla beklenen içeriklerinin başında geliyor. Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ün başrolleri paylaştığı dizi Disney Plus‘ın 1. yaş gününde yani 14 Haziran’da yayında… Ay Yapım’ın imza attığı diziyi Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel yazdı. Emin Alper’in yönettiği ‘Arayış’, 14 Haziran’da tüm dünyada seyirciyle buluşacak. 6 bölümden oluşan dizinin fragmanı seyirciyle buluştu.

Dizide Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin fragmanı büyük ilgi gördü. Dizide sağlık sorunlarıyla savaşan Nisan, beraber katıldıkları bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikata ulaşır.

thumbnail
Önerilen Yazı
Al Sancak dizisinin sezon finali ne zaman?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir