1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

3391 Kilometre” filminin İzmir’i Derya Pınar Ak’tan flaş proje

Otto Entertainment ile Böcek Films imzalı “3391 Kilometre” filminin İzmir’i Derya Pınar Ak’ın yıldızı parlamaya devam ediyor.

3391 Kilometre” filminin İzmir’i Derya Pınar Ak’tan flaş proje

“3391 Kilometre” filmi bu sezonun başarısıyla en çok dikkat geçen projeleri arasında yer aldı. Beyza Alkoç’un aynı adlı kitabından Otto Entertainment ile Böcek Films imzasıyla yayınlanan film 2 haftada 745 bin 937 kişi ve 91 milyon 595 bin 75 TL hasılat elde etti. Filmin İzmir’i Derya Pınar Ak güzelliği ve yeteneğiyle yıldızı parlayan genç yıldız olarak dikkat çekiyor.

Son olarak “Adım Farah” dizisinde rol alan oyuncunun Yan Oda dizisiyle imza aşamasına geldiği öğrenildi. Kulislerdeki bilgiye göre Yan Oda dizişinin Şelale ve Taylan’ı değişiyor. Yeni bir değişiklik olmazda salı günü okuma provası yapılacak ve 1 Şubat’ta sete çıkacak olan dizinin yeni Şelale’si Derya Pınar Ak olacak. Taylan rolü için de Onur Seyit Yaran’la görüşüldüğü konuşuluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ufak Tefek Cinayetler’in genç Merve’si Tülin Ece evlendi
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir