1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

3. kez evlenecek olan Burcu Esmersoy: Şu ana kadar giydiğim gelinliklerde yanlış yapmadım

Burcu Esmersoy eylül ayında İtalya'da iş insanı Nazım Akmandil'le nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

3. kez evlenecek olan Burcu Esmersoy: Şu ana kadar giydiğim gelinliklerde yanlış yapmadım

Burcu Esmersoy iş insanı Nazım Akmandil’le eylül ayında İtalya’daki  Borgo Egnazia Hotel’de nikah masasına oturacak. Esmersoy Shine Medya’nın “Bi’ Dolaplar Çeviriyoruz” programını Bodrum’daki evinde ağırladı ve düğünü hakkındaki tüm detayları anlattı.

Eylül ayının ilk haftası evleneceğini ve gelinliklerini Özgür Masur’un dikeceğini belirten Esmersoy “Eylülün ilk haftası evleniyorum. Gelinlikleri Özgür yapıyor. Çok güzel şeyler yapacak. Şu ana kadar giydiğim gelinliklerde yanlış yapmadım. Şimdi de yapmam diye düşünüyorum. İşin şakası bu… Ama Amor’un güzel bir sürprizi olacak bana anladığım kadarıyla… After için güzel bir elbise yapmak istiyormuş. 5 tane gelinlik giyebilirim. Gelinlik çok güzel bir kıyafet, insan giyebildiği kadar giymeli bence…” dedi.

İtalya’daki düğünün yanı sıra bir de İstanbul Ulus 29‘da ayrı bir düğün yapacaklarını belirten Esmersoy şunları söyledi: “Ulus 29’da bir düğün partimiz olacak. Eylül’ün 7’sinde ya da 8’inde… Onun tarihi için konuşuyoruz. Hafta içi bir şey olması lazım. Okullar açılmış olacak mı bilmiyorum. İstanbul’daki öyle olacak. İtalya’daki düğünümüz 1-3 Eylül arası…”

İlk eşi de İtalyan olan Burcu Esmersoy neden düğün için İtalya’yı seçtiği sorusuna şu yanıtı verdi:

“Ben İtalya’yı çok seviyorum. Biz bütün seyahatlerimizi hep İtalya’ya yaptık. En beğendiğimiz yerde, evlenme teklifi aldığım otelde evleniyoruz. Biz ilk birlikte olmaya başladığımız günden beri evleneceğimizi, hayatımızın sonuna kadar birlikte olacağımızı biliyorduk. Öyle ilişkiler var ya, onu anlarsın ve bilirsin zaten… Bunu da konuşuyorduk zaten ama hiç beklemediğim bir anda oldu. Ben çok yorulduğum bir dönemde beni tatile götürüyor diye düşünüyordum. ‘Sen çok yoruldun, hadi bir tatile gidelim’ dedi… Öyle gittik tatile… Ben tamamen dinlenmeye konsantreyim. Halbuki evlilik teklifi için gidiyormuşuz, güzeldi. Düğün de orada olsun istedik…”

Burcu Esmersoy ayrıca Bodrum’daki evinin sahibinin de kendisine düğün partisi düzenleyeceğini belirtti ve “Buranın sahibi olan aileyle de çok yakın arkadaşlığımız var. Beni de ailelerinden biri olarak görüyorlar. Onlar da bana burada bir düğün partisi yapmak istiyor… Nikahtan önce yazın burada güzel bir kutlama yapacağız. Bekarlığa veda partisi gibi olacak” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Adım Farah” dizisinin hangi oyuncusu “Ruhun Duymaz”a transfer oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir