1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'nın Defne'sinin isyanı: 12 yıldır bir sağlık problemi yaşıyorum

Yalı Çapkını dizisine konuk olan Mine Tugay, ekrana gelen tanıtımlarda göz altlarına uygulanan filtre nedeniyle sosyal medyada eleştirilere maruz kalmıştı.

Yalı Çapkını’nın Defne’sinin isyanı: 12 yıldır bir sağlık problemi yaşıyorum

Yalı Çapkını dizisinin ekibine dergi editörü Defne rolüyle dahil olan Mine Tugay görüntüsüyle ilgili sosyal medyada yapılan eleştirilere isyan etti.

Başarılı oyuncu kendisi hakkında estetik bağımlısı olduğu eleştiri üzerine sessizliğini bzoup şu açıklamayı yazdı:

“Herkes konuşmuş madem… Bir de ben konuşayım dedim… Sevgili dostlar ben sol gözümle ilgili 12 yıldır bir sağlık problemi yaşıyorum. Zamanında yapılan bir dolgunun sol gözümün altında donması üzerine birkaç ameliyat olmak zorunda kaldım ve ara ara o bölgede şişmeler ve çökmeler oluyor.

Bu son kerte de orada oluşan bir kist sebebiyle bir ameliyat oldum ve kortizon tedavisi görüyorum. Fakat estetik bağımlılığına kadar gelmiş konuşmalar… Hayır, değil öyle… Sağlık bu… Kimse de benim bu taşıdığım zor süreci yaşamaz umarım… Yani demem o ki rahat olun ben iyileşiyorum ve moralim yüksek… Güzel dileklerinizi aldım şimdiden… Çok sevgiler… Bu arada olayların geçmişinin gerçeğini bilmeden bu kadar yanlış konuşmaların yapılması da gerçekten üzücü… Neyse akşama bomba gibi bir bölüm var. İzleyin derim.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım ilk kez bir arada

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir