1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İrem Helvacıoğlu'ndan zehir zemberek Ayça Ayşin Turan açıklaması

İrem Helvacıoğlu, Yürek Çıkmazı dizisinde kendisinden önce Ayça Ayşin Turan'a teklif gittiği haberlerine ateş püskürdü.

İrem Helvacıoğlu’ndan zehir zemberek Ayça Ayşin Turan açıklaması

Yürek Çıkmazı dizisinin avukat Zeynep’i İrem Helvacıoğlu dün akşam menajeriyle Bebek’te görüntülendi. Helvacıoğlu ikinci kez “Yürek Çıkmazı” dizisinde kendisinden önce Ayça Ayşin Turan’a teklif gittiği haberine tepki gösterdi. Helvacıoğlu “Beni bilirsinizi ben genelde böyle şeylerde çok polemiğe girmek istemem ya da bu tarz şeylerde cevap vermek istemem ama belki de şuradan başlamam gerekiyor. Şimdi ben bu işe imza attığım sırada da başka türlü bir haber çıkmıştı ve ben o zaman da çok kırılıp bunun iş ettiğine uymadığını düşünmüştüm. Şu anda da 10 bölümü çekiyorum ve şu an 10 bölümde de bununla ilgili iş ettiğine hiç uyumayacağını düşündüğüm bir haber daha çıkıyor” dedi.

Helvacıoğlu “Ben yazın bir işten çıktım ve o işten çıktıktan sonra birçok işle görüştüm. Belli yarımcı yapımcılarla görüş. Bunu siz bilmiyorsunuz, zaten bilmenize de gerek yok. Her işte olduğu gibi birçok insanla görüşürsün, kalbinin attığı, aynı şekilde düşündüğünü hissettiğin insanla o işe ortak olursun, devam edersin yapımcı da oyuncu olarak da bu işe devam edersin. Benim kalbimin en çok attığı iş de ‘Yürek Çıkmazı’ oldu ve ben bu işi gerçekten çok istedim. Aynı şekilde bizim yapımcımız da bunu istemiş ki, böyle olmuş. Bunun devamında biz 10 bölümü çekiyoruz. Neredeyse 11 bölümü çekeceğiz ve 9. bölüm yayınlanacak. Bu sırada bunun konuşuluyor olmasına inanamıyorum. Bu çok tuhaf bir durum yani…” diye konuştu.

İrem Helvacıoğlu çıkarılan haberlerin özellikle dizinin yayınlandığı salı günü yapıldığını belirtti ve bu durumun manidar odluğuna dikkat çekti. Ünlü oyuncu şöyle konuştu:

“Ben buna son kez cevap veriyorum ve bunun bir polemik yaratacağını da düşünüyorum ama amacım polemik yaratmak değil. Kendi tarafımdan açıklama gereği yapma gereği duydum. Çünkü bir haberin içine çekilmiş oldum. İsmim geçtiği için buna cevap verme gereği duyuyorum. Biz gerçekten çok yoğun bir şekilde, gerçek bir hikaye anlatmaya çalışıyoruz. Haftanın 5 günü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. Benim bu tarz şeylere cevap verecek zamanım yok. Hep İşimle anılmaya çalıştım, o yüzden gelecek polemik haberlerine cevap vermeyeceğim. Bunu da önden söyleyeyim, hep işimi konuşmaya çalışıyorum. Artık dizimizin yayın günü gibi manidar bir günde bu tarz haberlerin gelmemesini diliyoru. Ben kendi adıma bu konuyu kapatıyorum. Bir daha herhangi bir şekilde bu soru gelirse cevap vermeyeceğim.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Serenay Sarıkaya’dan Burak Deniz aşkıyla ilgili flaş açıklama

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir