1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'li Adım Farah dizisine yeni oyuncu

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'i buluşturan dizinin çekimleri yakında başlayacak.

Demet Özdemir ve Engin Akyürek’li Adım Farah dizisine yeni oyuncu

Demet Özdemir ve Engin Akyürek’li Adım Farah dizisinin çekimleri için geri sayım başladı. Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç’in yazdığı dizi O3 Medya imzalı… Recai Karagöz’ün yöneteceği dizinin kadrosunda Fırat Tanış, Mustafa Avkıran, Senan Kara’nun yanı sıra Derya Pınar Ak ve Mert Doğan da var. Son olarak dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.

Olimpia Ahenk merakla beklenen dizide rol alacak. Ahenk, “Adım Farah”ta Yasemin rolüne hayat verecek. Mafyanın temizlikçisi olan İran asıllı kaçak işçi Farah’ın hayatı tanık olduğu cinayetle beraber alt üst olur. Balon hastası olan oğlunun tedavisi için büyük bir savaş veren Farah’ın hayatına bir yandan da Tahir girer. Nefes kesen olayların yaşanacağı dizi yeni yılda FOX’ta seyirciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serkan Çayoğlu: 2022’de Türkiye’nin en güzel kadını benim eşim oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir