1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kaan Yıldırım'dan görüntülü yalanlama: Rahat bırakın bizi

Kaan Yıldırım, Pıner Deniz'le ayrıldığı iddiasına ateş püskürdü.

Kaan Yıldırım’dan görüntülü yalanlama: Rahat bırakın bizi
Kaan Yıldırım, bir süredir beraberlik yaşadığı Pınar Deniz’le ayrıldığı iddiasını yazılı bir açıklamayla yalanladı. Ünlü oyuncu Deniz’le gün batımında çekilmiş romantik bir pozunu paylaştı ve altına şu satırları yazdı.
“Yaklaşık üç yıldır hiçbir dayanağı ve gerçekliği olmayan o kadar çok habere maruz kaldım ki… Zaman zaman kendime çok yabancılaştığım anlar oldu. Hiç yapmadığım şeyler yapmışım, yaşamadığım şeyler yaşamışım gibi gösterildi. Bir insan olduğundan ne kadar farklı yansıtılabilirse, o kadar farklı yansıtıldım ve herkesin gözü önünde asla bana ait olmayan bir persona yaratıldı. Her haberde, her olayda sahip olmadığım bir karakter yüklediniz üzerime. Ben hep susmayı tercih ettim, zamana güvendim, zaman kimin ne olduğunu gösterir dedim ancak bu sefer susmak istemiyorum. Kafanıza göre ayrılık haberi yapıp ilişkimizi itibarsızlaştırmanıza izin vermeyeceğim. Biz, bize ait küçük dünyamızda çok mutluyuz. Lütfen rahat bırakın bizi…”
“Yargı” dizisinin setinde yoğun bir tempoda çalışan Pınar Deniz de sevgilisi Kaan Yıldırım’ın paylaşımın altında “Seni seviyorum” yazarak destek verdi.
thumbnail
Önerilen Yazı
Prestij Meselesi’nin setinde Mahsun’dan motivasyon konseri

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir