1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aşk, Yonca ve Diğerleri'nin adı değişti, kanalı belli oldu

Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisinin yeni adı Hayatının Şansı oldu.

Aşk, Yonca ve Diğerleri’nin adı değişti, kanalı belli oldu

Adı başta Show TV için geçen NTC Medya’nın kod adı Aşk, Yonca ve Diğerleri olan dizinin adı “Hayatımın Şansı” oldu. Projenin yayın kanalı da FOX oldu. Bu akşam dizinin ilk tanıtımı seyirciyle buluştu. Dizide küçük kızı ile hayata tutunmaya çalışan Yonca’nın mafya, polis ve “aşk” üçgeni ile sınavı ele alınıyor.

Dizide başlıca rolleri Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin, Sekvan Serinkaya, Aslı Samat, Nizam Namidar ve Hale Soygazi paylaşıyor. “Hayatımın Şansı”nın yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstleniyor. Senaryosunu Bekir Baran Sıtkı’nın kaleme aldığı dizinin müziklerini Ender Gündüz’lü yapıyor. Projenin yönetmen  koltuğunda ise usta isim Cemal Şan oturuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aslı Enver hamile… Yerine oyuncu aranıyor
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir