Abone Ol
Trendler
Ana Sayfa › Dizi › Sevdiğim Sensin’in Civan’ı Barış Baktaş’ın asker tıraşı

Sevdiğim Sensin’in Civan’ı Barış Baktaş’ın asker tıraşı

Geçen sezon “Sevdiğim Sensin” dizisinde hayat verdiği Civan rolüyle beğeni toplayan Barış Baktaş, Muş’ta çekilen “Babamın Damadı” filmindeki sahnelerini tamamladı ve vatani görevini yapmak için hazırlanmaya başladı.

A- A A+

Barış Baktaş “Kan Çiçekleri”yle dikkatleri üzerine çektiği kariyerini güçlü adımlarla devam ettiriyor. Geçen sezon “Sevdiğim Sensin” dizisinde hayat verdiği Civan rolüyle beğeni toplayan Baktaş, Muş’ta çekilen “Babamın Damadı” filmindeki sahnelerini tamamladı ve vatani görevini yapmak için hazırlanmaya başladı.

  YARIN BİRLİĞİNE TESLİM OLACAK

Önce asker tıraşı yaptıran Baktaş’ın yarın (4 Temmuz) birliğine teslim olacağı öğrenildi. Askerlik görevini Tekirdağ’da yapacak olan başarılı oyuncu, 29 Temmuz’da terhis olacak ve ağustos ayında “Sevdiğim Sensin”in ikinci sezon çekimlerinde yer alacak.

Bu haberi paylaş:
Sıradaki haber yükleniyor...
Başka haber bulunamadı.