1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisine Alp Arslan'ın abisi geliyor

60. bölümde sezonu tamamlaması planlanan Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna etkili bir oyuncu katılıyor.

Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisine Alp Arslan’ın abisi geliyor

Alp Arslan Büyük Selçuklu” dizisi sezon finaline doğru yaklaşıyor. TRT 1’nin Akli Film imzalı dizisine Sarp Levendoğlu‘nun dönüşünün ardından Deniz Çatalbaş ve Aslıhan Karalar katılmıştı. Son olarak ekibe Alparslan’ına abisi Yakuti karakteri katılıyor. Rolü Emre Basalak canlandıracak.

Daha önce dönem dizisi “Kuruluş Osman“da Gündüz bey rolüne hayat veren ve performansıyla beğeni toplayan başarılı tiyatrocu Emre Basalak reyting rekortmeni diziye 58. bölümde dahil olacak.

Öte yandan başrol oyuncusu Barış Arduç‘un “Alp Arslan Büyük Selçuklu” dizisinden ayrılma kararının ardından dizinin final yapacağı iddiası yeniden gündeme geldi. Yapım şirketi Akli Film‘in yapacağı resmi açıklama merakla bekleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Zeynep Bastık hangi ünlü markanın yüzü oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir