1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İrem Sak'ın "Modern Kadın" dizisi ilk kez MIPTV'de tanıtılıyor

İrem Sak "Modern Kadın" dizisini hem yazıp hem başrolünü oynamıştı.

İrem Sak’ın “Modern Kadın” dizisi ilk kez MIPTV’de tanıtılıyor

İrem Sak’ın yazarlık yönüyle de adından söz ettirdiği Tims&B’nin yapımcılığını üstlendiği “Modern Kadın” adlı dijital dizi ilk kez Cannes’daki MIPTV’de tanıtıldı. Variety’e röportaj veren yapım şirketinin ortakları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar, İrem Sak’ın başrolünü üstlendiği, modern şehir hayatında Doğu ve Batı sentezinde sıkışıp kalmış genç bir kadının yaşantısını anlatan diziyi şu sözlerle anlattı:

“Dizi temel olarak modern kadının boğulmasını ele alıyor. Her tür modern kadının… Cinsiyetçi bir bakışıyla anlatılmıyor. Sadece günümüz dünyasında kadınların karşı karşıya olduğu durumlarla ilgili ama dramatik ve ağır bir tonda değil… Keyifli bir romantik komedi havası var.”

Henüz platformu açıklanmayan 10 bölümlük dizinin yönetmen koltuğunda İrem Sak’ın New York Film Akademisi mezunu olan ve aynı zamanda Güldür Güldür Show’un da senaryo ekibinde yer alan abisi Ayberk Sak oturmuştu.
‘Modern Kadın’ın kısa hikayesi ise şöyle:
Pınar genç, bekar ve çalışan bir kadındır. Doğu ile Batı arasında sıkışmıştır ve sıkıştırılmaya devam etmektedir. Onunla birlikte olmak isteyen erkekler arasında ailesine layık beyaz atlı bir prens olması gerektiğine inandırılmıştır. Biyolojik saati ve kariyeri aynı hızla ilerlerken Pınar anne mi olacaktır, marka müdürü mü? Bayramda memleketi Sivas’a mı gidecektir, Alaçatı’ya mı? Aşkı bulunca bir Yeşilçam filmi mi başlayacaktır, tipik bir Amerikan romantik komedisi mi?
thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti final mi yapacak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir