1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Gupse Özay'dan ağlatan sözler: Enkazdan sesleri geldiği halde dokunulamayan herkesten özür dilerim

Gupse Özay deprem felaketiyle ilgili duyduğu acıyı duygusal sözlerle ifade etti.

Gupse Özay’dan ağlatan sözler: Enkazdan sesleri geldiği halde dokunulamayan herkesten özür dilerim

Gupse Özay 10 ilimizi vuran, binlerce vatandaşımızın ölümüne neden olan deprem felaketiyle ilgili duyduğu acıyı duygusal sözlerle ifade etti.

Özay “Enkaz altından sesleri geldiği halde dokunulamayan yardım edilemeyen dostlarımız, kardeşlerimiz, abilerimiz, ablalarımız, teyzelerimiz, amcalarımız, çocuklarımız sizlerden özür diliyorum. Enkaz altından çocuklarının torunlarının sesleri geldiği halde taşların demirleri betonları elleriyle parçalamak isteyip bunu yapamayan anneler, babalar, dedeler bu acı dolu çaresizliği yaşadığınız için sizlerden özür diliyorum. İnsan gücü yetmediği için, hazırlıksız olduğumuz için önceden bilim insanlarının yine dinlemediğimiz için özür diliyorum. Bu acıyı nasıl atlatırsınız atlatırız bilmiyorum. Başımız sağ olsun” paylaşımını yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Oktay Kaynarca’nın deprem isyanı: Bir halk bu kadar mı yalnız kalır?
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir