1. Anasayfa
  2. Dizi

Yiğit Özşener’den yeni dizi

Yiğit Özşener’den yeni dizi

Ülkemizin önde gelen yapım şirketlerinden Most Yapım, yeni bir dizi için kolları sıvadı. “Cezailer” adlı dijital dizi Gain’de seyirciyle buluşacak.

Murat Can Oğuz’un yöneteceği dizide son olarak “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” dizisinde seyirciyle buluşan Yiğit Özşener başrol oynayacak. Dizinin senaryosu Ayberk Çınar ve Murat Can Oğuz imzası taşıyor. Dizinin diğer iki erkek başrol oyuncusunun görüşmeleri sürüyor. Cezai dizisi adını akıl hastanesinde cinayet işleyenlerin konulduğu koğuştan alıyor. Dizinin 6 bölümden oluşması planlanıyor.

Gain’in için ayrıca “Ayak İşleri”nin 3., “Etkileyici”nin 2. sezonu ve İstanbul Film Festivali’nde yarışan “Çilingir” filminin de her bölümde farklı oyuncuların rol alacağı konsept projesi çekilecek.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir