1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Tesadüfün böylesi... Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ karşı karşıya

12 yıl sonra bir aşk filminde buluşan Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı araba reklam tanıtımlarının aynı gün yayınlanması tatlı bir tesadüfe neden oldu.

Tesadüfün böylesi… Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ karşı karşıya

Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ geçen yaz Onur Güvanatam imzalı “Last Call For Istanbul” filminde 12 yıl sonra bir araya gelmişti. Televizyon tarihinin en çok yakıştırılan çifti olma özelliğini taşıyan ikilinin 2023’te Netflix’te yayınlanacak filmi, merakla bekleniyor. Filmde New York havalimanında bavulu bir başkası ile karışan Serin’in yolu Mehmet ile kesişecek. Kayıp valizin peşine düşen iki yabancı New York’ta aşk, evlilik ve sadakat üzerine bir keşfe çıkacak.

Geçen hafta filmle ilgili ilk görüntüler yayınlanırken bugün de iki star ismin yüzü oldukları otomobil markalarının yeni tanıtımları yayınlandı. Kıvanç Tatlıtuğ Mercedes, Beren Saat ile BMW’nin yüzü… Doğaya verdikleri destekle tanınan ve bu nedenle özellikle elektrikli otomobil tanıtan iki oyuncunun reklamlarının aynı gün yayınlanması hoş bir tesadüfü beraberinde getirdi. Öte yandan Beren Saat firma ile 2. yıl anlaşması yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tolgahan Sayışman’lı Hayreddin’e bomba kadro

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir