1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Oktay Kaynarca'dan yeni anlaşma

"Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin Cezayir'i Oktay Kaynarca, yeni bir anlaşmaya daha imza attı.

Oktay Kaynarca’dan yeni anlaşma

“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisiyle yeni sezonda seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü aktör Oktay Kaynarca, reklamcıların da gözdesi… Uzun süre bir giyim markasının yüzü olan ve kendi koleksiyonunu oluşturan Kaynarca, şimdi de saç bakım serumu ve şampuanı Evolution Man’ın yüzü oldu. Ürünlede Peru dağlarının zirvesinde yetişen ve Fransa’da işlemden geçen, aynı zamanda gıda ürünlerinde enerji verici olarak Maça bitkisinin özü kullanılıyor.

Markanın reklam çekiminde yönetmen koltuğuna Nihat Odabaşı oturdu. Reklam çekimi için 3 aylık titiz bir ön hazırlık döneminin ardından çekimler iki günde tamamlandı. ‘Senin olan sende kalır’ mottosuyla kamera karşına geçen ünlü oyuncu Oktay Kaynarca “Ben kullanmadığım ve inanmadığım bir markanın ürünün reklamını yapmadım şimdiye dek… Kullandığımda da güzel sonuçlar aldım ve kullanacakların da memnun kalacağını düşünüyorum. Evolution Man reklam çekimleri Nihat Odabaşı’nın profesyonelliği sayesinde gayet güzel geçti ve çok güzel bir film çektik. Yolculuğu güzel olsun inşallah” dedi.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir