1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Farah Zeynep Abdullah hangi komedyenle aşk yaşıyor?

Farah Zeynep Abdullah'ın bir süredir gözlerden uzak bir ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Farah Zeynep Abdullah hangi komedyenle aşk yaşıyor?

Farah Zeynep Abdullah son dönemde çekimleri 1 Mayıs’ta biten TAFF Pictures imzalı “Aşk-ı Memnu” eserinin film uyarlaması “Bihter”le adından söz ettiriyor. İzlenme rekorları kıran “Bergen” filmiyle beraber artık rol aldığı projelere “kreatif yapımcı” olarak da adını yazdırmaya başlayan oyuncunun bir süredir gözlerden uzak bir ilişki yaşadığı da ortaya çıktı.

Farah Zeynep Abdullah kalbini komedyen Yavuz Günal’a kaptırdı. Reklam ve grafikerlik de yapan Günal, BKM Mutfak’ta “Yavuz Diye Bir Çocuk” adlı gösteriyle seyirci karşısına çıkıyor.

Farah Zeynep Abdullah, sevgilisi Yavuz Günal’ı yakın dostlarıyla da tanıştırdı. Yeni gösterisine hazırlanan Günal, 15 Haziran’da BKM Mutfak’ta eski oyununun son gösterisiyle seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Eda Ece’den düğün masraflarını kendisinin karşıladığı haberine tepki

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir