1. Anasayfa
  2. Magazin

Eşkıya’nın yıldızı Yalçın Hafızoğlu’nun yeni projesindeki partneri değişti

Eşkıya’nın yıldızı Yalçın Hafızoğlu’nun yeni projesindeki partneri değişti

6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır Ali’si Yalçın Hafızoğlu, dizinin yayından kaldırılmasıyla beraber yeni projelerle görüşmeye başlamış ve Süreç Film’in Show TV için çekeceği “Sen ve Ben” adlı televizyon filmi için el sıkışmıştı.

Yakışıklı oyuncunun Ersoy Güler’in hem yazıp, hem de yöneteceği filmle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Filmde Müjde rolüyle Gökhan’ı canlandıracak olan Hafızoğlu’na başrolde eşlik edecek olan oyuncu değişti. Melis Tüzüngüç’ün adının geçtiği rol, Aslı Bekiroğlu’nun oldu.

Hava şartlarına bağlı olarak hafta sonu sete çıkması planlanan filmde ayrıca Suat Sungur, Hülya Duyar, Zeynep Köse, Rami Narin, Bülent Çolak, Hande Özen ve Mert Yavuzcan rol alacak. Ersoy Güler diğer yandan Show TV için hazırlayacağı dizi için de çalışmalarını sürdürüyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir