1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Dilan Çiçek Deniz'e babasından destek: Bezme, yılma, vazgeçme

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz geçen çarşamba katıldığı reklam tanıtım gecesinde yüzündeki değişiklikle sosyal medyada gündem olmuştu.

Dilan Çiçek Deniz’e babasından destek: Bezme, yılma, vazgeçme
Dilan Çiçek Deniz ünlü şampuan markası Clear‘in yüzü olmuş ve geçen çarşamba düzenlenen davete ev sahipliği yapmıştı. Reklam kampanyasında Kubilay Aka‘yla beraber görev alan ünlü oyuncunun yüzündeki değişiklik sosyal medyada çok tartışılmış ve ünlü oyuncunun estetik yaptırdığı iddiası konuşulmuştu.
Dilan Çiçek Deniz dün akşam gelen eleştiri bombardımanı üzerine makyajsız bir pozunu yayınladı ve “Vallahi bezdim” notuyla yıllardır yüzüyle ilgili yapılan yorumlardan artık çok sıkıldığını belirtti.
Dilan Çiçek Deniz‘e en büyük destek babası Orhan Deniz‘den geldi. Kızının hep yanında yer alan baba Deniz “Bezme, yılma, vazgeçme… Babasının biricik aşkı” mesajıyla güzel oyuncuya moral verdi.
thumbnail
Önerilen Yazı
Halit Özgür Sarı hangi diziyle imza aşamasında?
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir