1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu barıştı mı?

Mert Yazıcıoğlu'nun geçen günlerde ayrıldığı Dilan Çiçek Deniz'in bardağıyla paylaşım yapması ikilinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu barıştı mı?

Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu çifti geçen günlerde yaşam tarzlarıyla ilgili fikir ayrılıkları ve ardından Mert Yazıcıoğlu’nun bir etkinlikte Dilan Çiçek Deniz‘in eski sevgilisi Furkan Andıç‘la poz vermesi üzerine yaşanan gerginliğin üzerine ayrılık kararı almıştı.

Ancak bugün Yazıcıoğlu’nun Dilan Deniz’in bardağıyla poz vermesi çiftin ayrılığının kısa sürdüğü yorumuna neden oldu. Bu tahmin ikilinin fanları arasında heyecan yaratırken gerçek ortaya çıktı. Yeni filminin çekimlerine hazırlanan Dilan Çiçek Deniz‘in evindeki bardaktan Yazıcıoğlu’na da aldığı ve bir barışmanın söz konusu olmadığı öğrenildi.

Mert Yazıcıoğlu DM’sine bardakla ilgili gelen sorular üzerine de bu magazinel merakı hayırlı bir işe çevirmek istedi ve “Bardağı çok sora olmuş, link bırakıyorum. Sevgiler…” mesajının link bölümüne LÖSEV’in bağış butonunu ekledi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Teşkilat’tan ayrılan Deniz Baysal’dan duygusal veda mesajı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir