1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Demet Özdemir'in nikahındaki o anlamlı detay

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç bu akşam Sarıyer'deki lüks bir otelde evlendi.

Demet Özdemir’in nikahındaki o anlamlı detay

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un geçen cuma hava koşulları nedeniyle iptal edilen düğünü bu akşam yapıldı.  Sarıyer’deki Six Senses Kocataş Mansions’da yapılan düğünde ünlü akını ve şıklık yarışı yaşandı. Bu özel gecede  Demet Özdemir’e Oğuzhan Koç’un taktığı 861 bin TL değerindeki Bulgari marka gerdanlık dikkatlerden kaçmadı.

Zeki Müren’in şarkısıyla ilk dans

Çiftin Zeki Müren’in Aklımda Sen şarkısıyla ilk danslarını yaptığı düğünde dikkat çeken ayrıntılardan biri Demet Özdemir’in vefalı davranışıydı. Demet Özdemir kariyerindeki en büyük sıçramaları yaptığı “Çilek Kokusu”, “No: 309” ve “Erkenci Kuş” dizilerinin yapımcısı Gold Film’in patronu Faruk Turgut’u nikah şahidi olarak seçti. Turgut da nikah masasında Demet Özdemir’in kendisi için çok önemli olduğunun altını çizdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü oyuncu Sinem Uslu’nun anne acısı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir