1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Demet Evgar anne oldu... Keşkesiz Doğum ekibi görev aldı

Demet Evgar ile Levent Babataş çifti kızı Mavi'ye kavuştu.

Demet Evgar anne oldu… Keşkesiz Doğum ekibi görev aldı
Demet Evgar ve Levent Babataş çifti Mavi adını verdikleri  bebeklerine kavuştu. Ünlü oyuncu dün öğlen saatlerinde Taksim Acıbadem Hastanesi’ne yatmıştı. Doğumu Op. Dr. Hakan Çoker – Op. Dr. Selçuk Somer liderliğindeki doktor, ebe ve doğum psikoloğundan oluşan “Keşkesiz Doğum” ekibi eşlik etti. Doğum sonrası Demet Evgar ve Mavi bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Ünlü oyuncu bebek beklediğini öğrenince geçen mart ayında uzun süredir beraberlik yaşadığı işletmeci Levent Babataş’la evinde düzenlediği nikahla evlenmişti. Haziran ayında da dostları için yine evinin bahçesinde bir düğün organize eden sevilen oyuncu son dönemde doğumla ilgili Şaman geleneklerine uygun yaptığı ritüellerle gündeme gelmişti.
thumbnail
Önerilen Yazı
Senden Daha Güzel’de flaş değişiklik

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir