1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Alp Navruz sessizliğini bozdu: Vicdan diliyorum

Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan'dan ayrıldıktan sonra ortaya atılan ihanet iddialarına ateş püskürdü.

Alp Navruz sessizliğini bozdu: Vicdan diliyorum

Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan’dan ayrıldıktan sonra ortaya atılan ihanet iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu. Yeni dizisi Yürek Çıkmazı’yla yakında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Navruz, şu yazılı açıklamayı yaptı:

“Son zamanlarda hakkımda hiçbir gerçekliği olmayan ve bunu bildikleri için yalnızca iddia olarak yazılan birkaç haberi ben de hayretle okudum. Bu yaşanan sürecin kötü niyetli kişilerce ilerletildiği böylesine kulaktan dolma haberlerini arka arkaya yapılmasından açıkça bellidir. Bugüne kadar açıklama yapmak istemedim. Fakat artık kötü niyetli ağızlardan çıkan bu söylentiler saygısızlık ötesi Bir boyuta ulaşmıştır. Ayrıca belirtmek istedim ki, her ilişki zamanında yıpranabilir, kişiler arasında bazı anlaşmazlıklar olabilir. Biz de genel sebeplerden ötürü karşılıklı saygıyla konuşarak ilişkimizi noktaladık. Bu asılsız çirkin söylentilerle ilgili ilgisi yoktur. Bu söylentileri yayan kişi veya kişilerin sevgi saygı aile bilincine ve temiz bir vicdanına sahip olması dileğiyle… Saygılarımla…”

thumbnail
Önerilen Yazı
İlker Kaleli İspanyol dizisinde başrolde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir