1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Acun Ilıcalı'nın sevgilisiyle Nazlı Sabancı pişti oldu

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya'nın 42 bin TL'lik elbisesinin bir benzerini Nazlı Kayı Sabancı giydi.

Acun Ilıcalı’nın sevgilisiyle Nazlı Sabancı pişti oldu

Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya çifti 28 Ağustos’ta Demet Özdemir’le Oğuzhan Koç’un düğününe katılmıştı. Ilıcalı’nın genç aşkının yeşil neon rengi kıyafeti çok konuşulmuş ve elbisenin fiyatının 42 bin TL olduğu gündeme gelmişti. Altunkaya at kuyruğu saçları ve sade makyajıyla oldukça şık bir görüntü çizdi.

Henüz Çağla Altunkaya’nın kıyafetiyle ilgili yorumlar hafızalarda tazeliğini korurken bir hafta sonra bu kez Sabancı ailesinin güzelliği ve tarzıyla moda ikonu olan yeni gelinleri Nazlı Kayı Sabancı benzer bir kıyafetle boy gösterdi.

Nazlı Kayı Sabancı, Altunkaya’nın 42 bin TL’lik elbisesine çok benzer bir kıyafetle bir davete katıldı. Sabancı’nın kıyafetine uygun bir de yeşil neon rengi ayakkabı seçmesi dikkat çekti. Sabancı çanta rengi olarak ise siyahı tercih etti.

Nazlı Kayı Sabancı eşi Hacı Sabancı’yla katıldığı davetteki kıyafetiyle ton farkı ve boyun ipi detayına rağmen yine de Çağla Altunkaya’yla pişti olmaktan kurtulamadı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir