1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Başak Gümülcinelioğlu ve Çağrı Çitanak'ın nikah tarihi belli oldu

Ünlü oyuncu çiftin nikah tarihler belli oldu. Davetiyeleri dikkat çekti.

Başak Gümülcinelioğlu ve Çağrı Çitanak’ın nikah tarihi belli oldu

“Sen Çal Kapımı” dizisinde sevgili olan 2 yıldır beraberlik yaşayan Başak Gümülcinelioğlu ve Çağrı Çitanak yakın zamanda dijitale çekilen “Olur Olmaz” projesinde başrolleri paylaştı. Merakla beklenen dizi yakın zamanda dijital bir mecrada seyircilerle buluşacak. Birinci sezon çekimleri bittikten sonra dizi ekibiyle beraber gittikleri kutlama yemeğinde Çitanak bir sürpriz yaptı ve evlenme teklifi etti. Çiftin düğün tarihleri ise yakın zamanda belli oldu. Çift 8 Ekim’de İstanbul’da dünya evine girecek.

Davetiye sevgi dolu

Başak Gümülcinelioğlu ve Çağrı Çitanak özenle hazırladıkları düğün davetiyeleri ile Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği’ne (HAÇİKO) bağışta bulundu. Başak Gümülcinelioğlu aynı zamanda geçtiğimiz aylarda sokak hayvanlarına destek olmak adına ‘Can Dostum’ adında YouTube’da yayınlanan bir sosyal sorumluluk projesinin sunuculuğunu üstlenmişti, sevgilisi Çağrı Çıtanak ve 2 köpeği de ilk bölüm konukları olarak Gümülcinelioğlu’na destekte bulumuştu. Birlikte sık sık barınaklara giden ve hayvanlara destek olan çift bu mutlu gününde de hayvanlara destek oldu.

Çift destek verdikleri sosyal sorumluluk projeleri ve gönüllü çalışmaları ile adından sıkça söz ettiriyor. Çocuk Esirgeme Kurumu Kızları Koruma Derneği, ElimSende, Darüşşafaka, Lösev, Givin ve Tema bu derneklerden yalnızca birkaçı…

thumbnail
Önerilen Yazı
Önce dini, sonra resmi nikah…Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy evlendi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir