1. Anasayfa
  2. Dizi

Vahide Perçin cephesinde flaş gelişme

Vahide Perçin cephesinde flaş gelişme

Vahide Perçin geçen haftalarda atv’de ekrana gelecek Tims&B’nin “Hakime Hanım” kod adlı dizisinin çekimlerine başlamıştı. Ayfer Tunç’un yazdığı dizinin çekilen sahneleri beğenilmedi, set durdu ve yönetmen değişikliğine gidildi. Yeni bölümleri şimdiye kadar “Karagül” ve “Bir Zamanlar Çukurova” gibi uzun soluklu dizilere imza atan Murat Saraçoğlu yönetecek. Saraçoğlu önümüzdeki günlerde önce Taff Pictures için Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’u buluşturacak aşk filmini çekecek, ardından Hakime Hanım’ın setine çıkacak.

Bu arada dizide oyuncu değişiklikleri yaşanacağı da gündeme gelmişti. Hakime Güzide’nin eşine hayat veren Cem Davran diziden ayrıldı. Yeni sezonda ekrana gelecek dizide Feyza Sevil Güngör, Kaan Yıldırım ve Yusuf Çim de yer alıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir