1. Anasayfa
  2. Dizi

Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’lı diziden yeni kareler

Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’lı diziden yeni kareler

TRT 1’in yeni dizisi “Seni Kalbime Sakladım”ın çekimleri devam ediyor. Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın üstlendiği, dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor.

Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya’nın yazdığı dizide aile şirketini yöneten zeki, becerikli Zeynep ile “yekparmak vale” olarak ün salmış, naif ama mert mahalle delikanlısı Civanmert’in aşkını ekrana aktarılacak.

Güçlü kadorusuyla dikkat çeken dizide ayrıca Osman Alkaş, Gülseren Gürtunca, Evren Duyal, Mehtap Bayri, Elçin Afacan, Gökçe Akyıldız, Ali Öner, Berke Üsdiken, Ferhat Baynal, Sibel Aytan, Derda Yasir Yenal, Emre Taşkıran, Evren Duyal, İlayda Yıldırım, Tarık Ündüz, Denizhan Kınacıgil, Özge Akdeniz, Ramiz Mullamusa ve Ayberk Aladar da rol alıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir