1. Anasayfa
  2. Dizi

Oktay Kaynarca’nın merakla beklenen yeni dizisi sete çıktı

Oktay Kaynarca’nın merakla beklenen yeni dizisi sete çıktı

Oktay Kaynarca’nın eylül ayında atv’de yayınlanacak yeni dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam” bugün sete çıktı. Senaryosunu Mahinur Ergun, Alican Yaraş ve Yusuf Alp’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Onur Tan yönetecek. Aynı zamanda yapımcı kimliğiyle dizide rol alacak olan Oktay Kaynarca’nın rol arkadaşları ise birbirinden ünlü isimler olacak.

Pelin Akil (Firuze), Ebru Özkan (Leyla), Işıl Yücesoy (Gülendam), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Mina Derman (Suna), Eren Vurdem (Azamet), Ali Seçkiner Alıcı (Kırban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Değer Alp (Canan), Pelin Uluksar (Süheyla), Aslı Sevi (Azade), Melisa Duru Ünal (Mercan), Ömer Kurt (Kerim), Ziya Kürküt (Bekir), Burcu Binici (Meltem), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Umut Mirza (Necip) ve Selçuk Kılıç (Birkan) eşlik edecek.

Öte yandan dizide “Ethem” rolüne hayat veren İnanç Konukçu “Behzat Ç.”nin çekimleriyle çakışınca “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın kadrosundan karşılıklı konuşarak ayrıldı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir