1. Anasayfa
  2. Dizi

Neslihan Atagül’ün annesini oynayacak

Neslihan Atagül’ün annesini oynayacak

TMC Film ile Âlim Yapım’ın imza atacağı “Gecenin Ucunda” dizisi yeni sezonun en çok merak edilen projelerinin başında geliyor. Barış Erçetin’in yöneteceği dizi Star’da seyirciyle buluşacak. Peride Celal’in aynı adlı eserini günümüze iki usta kalem Başar Başaran ile Emre Özdür uyarladı.

Neslihan Atagül (Macide) ile Kadir Doğulu’nun (Kazım) başrolünü paylaşacağı dizide Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Levent Özdilek, Bertan Asllani, Şencan Güleryüz, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Gonca Yakut ve Şeyda Bayram’dan oluşan güçlü bir kadro rol alacak.

Ay sonunda sete çıkması planlanan dizide Macide’nin annesine başarılı bir oyuncu hayat verecek. Ebru Aykaç, Macide’nin eski bir saraylı olan annesi Şermin’i canlandıracak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir