1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Kenan Ece “Sınırlar” oyunu için imaj yeniledi

Kenan Ece "Sınırlar" adlı oyunuyla tiyatroseverlerin karşısına çıkacak.

Kenan Ece “Sınırlar” oyunu için imaj yeniledi

Başarılı oyuncu Kenan Ece şu günlerde çok özel bir heyecan yaşıyor. Ünlü oyuncu “Sınırlar” adlı oyuna başladı. David Mamet’in yazdığı oyunu Cansu Kurgun & Kayhan Berkin çevirdi. Kayhan Berkin’in yönettiği oyunda Kenan Ece, Ecem Uzun’la beraber tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor. Versus Tiyatro & 484 Urban Garden’in imza attığı oyunda Kenan Ece, Profesör Can karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu rol için imajını yeniledi ve sakal bıraktı.

Elif Özge Maltepe, Gökhan Gürün’ün uygulayıcı yapımcılığını üstlendiği oyunla ilgili Kenan Ece şu cümleleri paylaştı:

“Bak şöyle yapıyoruz: herkes eşittir, herkes her şeyden eşit derecede faydalanacaktır diyoruz. Ama her şey, herkese eşit derecede fayda sağlamıyor ki. Çok başarılı birini görüyoruz, bakıyoruz üniversiteyi bitirmiş. Zannediyoruz ki bizim çocuğumuz da üniversiteye giderse çok başarılı olacak.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Burcu Kıratlı bomba bir diziyle ekrana dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir