1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu'ya birebir benzedi.

"Barış Akarsu Merhaba" filmi 18 Kasım'da vizyona girecek.

İsmail Ege Şaşmaz’ın Barış Akarsu filminden ilk karesi ortaya çıktı

Fikri Harika Prodüksiyon –  Özgür Tari imzalı Barış Akarsu “Merhaba” filminin çekimleri tamamlandı. Barış Akarsu’nun doğum gününde paylaşılan ilk tanıtımı çok beğenilen filmde İsmail Ege Şaşmaz başrol oynamıştı.  Yönetmen koltuğunda Mert Dikmen’in oturduğu, senaryosunu da Mert Dikmen ve Can Anar’ın kaleme aldığı filmde Şaşmaz’ın Akarsu’ya ne kadar benzediği merak konusu olmuştu.

İsmail Ege Şaşmaz’ın filmden yüzünün ilk göründüğü kare yayınlandı. Ve başarılı oyuncunun 28 yaşında aramızdan ayrılan şarkıcıya çok benzediği görüldü. Şaşmaz’ınAlmila Ada’yla başrolü paylaştığı filmin kadrosunda; Şafak Pekdemir, Ebru Nil Aydın, Aslıhan Kapanşahin, Burak Satıbol, Metin Coşkun ve Hüseyin Avni Danyal gibi değerli oyuncular da yer alıyor. Filmin müziklerini Mce Jingles  ve Eser Taşkıran’a yaptı.

1979 yılında Amasra’da dünyaya gelen Barış Akarsu, 2004 yılında “Akademi Türkiye” adlı şarkı yarışmasıyla tanınmış, “Yalancı Yarim” dizisiyle şöhretini pekiştirmişti. Film çekimleri için 04 Temmuz 2007 tarihinde gittiği Bodrum’da ise geçirdiği elim bir Trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir