1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

İbrahim Büyükak gelinlik giyerse

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'lu "Özür Dilerim" filminin fragmanı yayınlandı

İbrahim Büyükak gelinlik giyerse

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un yeni filmi “Özür Dilerim” 14 Nisan’da seyirciyle buluşacak.  25 Film’in yapımcılığını üstlendiği film Disney Plus’ta seyirciyle buluşacak. İbrahim Büyükak hem yazıp hem yönettiği filmde Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca’yla başrolü paylaşıyor.

Merakla beklenen komedi filminin fragmanı seyirciyle buluştu. Filmde Erkin rolüne hayat veren İbrahim Büyükak’ın gelinlik giydiği sahne çok konuşuldu. Filmde İbrahim Büyükak’ın kardeşi Koray’ı canlandıran Oğuzhan Koç’un tango sahnesi de dikkat çekti.

Filmde ayrıca Metin Coşkun, Müfit Kayacan, Mert Turak, Yeliz Kuvancı, Gümeç Alpay Aslan, Yonca Şahinbaş, Kerimcan Kamal ve Fatma Toptaş rol alıyor.

Filmin konusuna gelince; bir deniz fenerinde bekçi olan Erkin, 30’lu yaşlarının ortasında yapayalnız yaşamaktadır. Kredi borçlarıyla uğraşan Erkin bir gün huzurevinde yaşayan dedesinin ölüm haberini alır. Apar topar huzurevine gider ama beklenmedik bir durum ile karşılaşır. Dedesi torunundan zamanında kalbini kırdığı kardeşi Koray ve eski nişanlısı Merve’den özür dilemesini ister. Kredi borçlarını ödemenin tek çözümü özür dilemek olan Erkin, maceralı ve eğlenceli bir yola çıkar.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili heyecanlı bekleyiş sürüyor, avukatlar bu sabah itiraz etti
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir