1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Engin Hepileri yönetti, Kenan Doğulu besteledi

Engin Hepileri’nin yönetmenliğini, Kenan Doğulu'nun ise müziklerini yaptığı “Kim Bu Ben” oyunu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde Fişekhane'de sahnelenecek.

Engin Hepileri yönetti, Kenan Doğulu besteledi

Engin Hepileri’nin yönetmenliğini ve dekor tasarımını üstlendiği “Kim Bu Ben” oyununun müzikleri Kenan Doğulu imzası taşıyor. Oyunun bu sezon gelirinin tamamı depremzedelere bağışlanacak. Başrollerinde Beyza Şekerci, Onur Ünsal ve Neslihan Arslan’ın yer aldığı, Rose Leilani’nin yazdığı ilk ve tek oyun olan “Kim Bu Ben”, 16 Mart’ta gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan prömiyerinin ardından 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Fişekhane’de sahneleniyor.

Tiyatro İN’nin “Anne” oyunundan sonraki tercihi olan 2022 yazımı “Kim Bu Ben?”; küresel iklim krizi, pandemi, neoliberalizm, bireyselleşme, dijitalleşme ve gözetleme kapitalizminin şifreleriyle uğraşan, aşk dolu kriminal bir gerilim… +15 yaş sınırı olan oyunun yazarı Rose Leilani ise aynı zamanda büyük bir kumarhane zincirinin dijital teknolojilerinden sorumlu bir veri analisti… 2 perde olarak planlanan oyunun süresi ara dahil 2 saat 15 dakika… Oyun 7 Nisan, 20 Nisan ve 25 Nisan’da Moda Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.

Oyunun konusuna gelince; yetimhanede beraber büyümüş Daphne ve Adam, bir gün sanal kimliklerinin çalındığını fark ederler. Çalınan kimliklerle işlenen suçlar hayatlarını karartmaya başlar. Tüm dünya onların bir canavar olduğunu düşünürken, onlar hayatlarını karartan bu büyük gizemi çözmeye karar verirler. Dünyaya kendilerini dinl

geo-post target=”true” id=”18362″ label=”Önerilen Yazı”]

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir