1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Disney Plus'tan "Ölümlü Dünya" bombası

Feyyaz Yiğit'li "Ölümlü Dünya 2" Disney Plus'ta yayınlanacak.

Disney Plus’tan “Ölümlü Dünya” bombası

Ülkemizde 14 Haziran’da yayın hayatına başlayan Disney Plus dizi ve film sektörüyle ilgili ataklarına hız kesmeden devam ediyor. Yılmaz Erdoğan, Şahan Gökbakar ve Ata Demirer gibi dev isimlerin yeni filmlerini alan, BKM Film ile 5 yıllık anlaşma imzalayan Disney Plus’ın yeni hamlesi çok konuşulacak. Cenk Somer ile Mehmet İçağasıoğlu’nun Türkiye yapılanmasını yönettiği platform, şimdi de fenomen film serisi “Ölümlü Dünya”nın 2.’si için Taff Pictures’la el sıkıştı.

Feyyaz Yiğit ve Ali Atay başta olmak üzere eski kadronun tekrar bir araya getirileceği yeni filmin çekimleri nisan, mayıs gibi başlayacak ve fenomen proje sonbaharda da Disney Plus’ta seyirciyle buluşacak. 26 Ocak 2018’de gösterime giren serinin ilk filmi 11 hafta kaldığı sinemalarda 585 bin145 seyirciye ulaşmıştı.

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir