1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Buğra Gülsoy'dan yeni sürpriz var

 Buğra Gülsoy oyuncu kimliğinin yanı sıra yazar kimliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Buğra Gülsoy’dan yeni sürpriz var

Buğra Gülsoy son olarak “Dünyayla Benim Aramda” dizisiyle seyirci karşısına çıkmıştı. Gülsoy oyuncu kimliğinin yanı sıra tiyatro yazarlığı, mimarlık, fotoğrafçılık ve grafik tasarımcılığıyla da ilgileniyor. Yazarlık yönüyle de ön planda olan Gülsoy’un “Luna” adlı yeni kitabı ön siparişe açıldı. Gülsoy’un yeni kitabı, polisiye ve fantastik edebiyatın unsurlarını harmanlıyor.

Polis memuru Âdem’in hikâyesi üzerinden ilerleyen “Luna” İnkılâp Kitabevi imzasıyla yayımlanıyor. Hem sorular sordurtan hem de edebî hazzı yüksek kurgusuyla “Luna”, teknolojik ilerlemenin kötücül duygularla birleştiğinde varabileceği noktanın etkili bir tasvirini yapıyor. “Luna” kitabının sonunda Buğra Gülsoy, “İnsanlık olarak nasıl bir lanetin pençesine düşmüştük, nasıl bir kefaretin bedelini ödüyorduk ki çır­pınması asla bitmeyecek sonsuz bir eziyete dönüşmüştü hayatlarımız?” sorularıyla okuru baş başa bırakıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İsmail Hacıoğlu sevgilisi Aslıhan Gürbüz’e öyle bir yanıt verdi ki!

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir