1. Anasayfa
  2. Dizi

Bir yazlık dizi daha final yapıyor

Bir yazlık dizi daha final yapıyor

atv’nin Süreç Film imzalı dizisi “Sevmek Zamanı” için final kararı alınmış ve başrollerini İlhan Şen ile Deniz Işın’ın paylaştığı projenin beşinci bölümde ekrana veda edeceği öğrenilmişti.

atv’den bir final haberi daha geldi. Fabrika Yapım – Öner Arslanel’in imza attığı dizi için de erken final kararı alındığı alındı. Murat Onbul’un üstlendiği, senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Özlem Elginöz’ün yazdığı dizinin 5. ya da 6. bölümde final yapması gündemde…

Dizide Burak Sevinç (Doğan Yener), Ceren Benderlioğlu (Tülin Tan), İpek Filiz Yazıcı (Hale Vural), Atakan Hoşgören (Ege Şahin), Gizem Arıkan (Bahar Sayın), Demirhan Demircioğlu (Mert Karaman), Bilgesu Kural (Banu Sayın) rol alıyordu.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. Günü değişmeli final olmasın her ikiside sevmk zamanı içimizdeki ateşde içimizde ateş pazartesi diğeri salı gününe geçşin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir