1. Anasayfa
  2. Dizi

Behzat Ç dizisinin kadrosuna flaş bir isim katıldı

Behzat Ç dizisinin kadrosuna flaş bir isim katıldı

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünü oynadığı fenomen dizi Behzat Ç., “Çekiç ve Gül: Behzat Ç” adıyla yeniden çekiliyor. Temmuz ayında sete çıkması planlanan dizinin yapım şirketi bu kez Ortaks Yapım… Emrah Serbes’in eserinden uyarlanan dizi blutv’de seyirciyle buluşacak.

“Bu karanlık şehirde kimse seni duymazsa biz yine de duyarız la. Çekiç ve Gül: Bir #BehzatÇ. Hikayesi, yakında BluTV’de!” sloganıyla çekilecek olan dizinin kadrosuna yeni isim olarak Gökçe Eyüboğlu’nun ardından genç kuşağın yetenekli oyuncularından Burak Dakak da katıldı. Dakak son dönemde Demet Akbağ, Salih Bademci ve Sinem Ünsal’la oynadığı “Aydınlıkevler” oyunundaki performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Geçen sezon son anda tiyatro oyunlarının yoğunluğu nedeniyle Erdal Beşikçioğlu’yla rol alacağı Hakim dizisinden ayrılan Burak Dakak böylece usta aktörle “Behzat Ç”de buluşmuş olacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir