1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

“Bandırma Füze Kulübü” filminin afişi yayınlandı

Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Erkan Kolçak Köstendil ve Atay Yıldız başrolleri paylaştı.

“Bandırma Füze Kulübü” filminin afişi yayınlandı

Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Erkan Kolçak Köstendil ve Atay Yıldız’ın başrollerini paylaştığı Mustafa Uslu imzalı “Bandırma Füze Kulübü” filminin afişi yayınlandı. 21 Ekim’de vizyona girecek filmin afiş tasarımı, bugüne kadar “Erşan Kuneri”, “Kurak Günler”, “Hamlet”, “Ahlat Ağacı”, “Fi”, “Aşk Tesadüfleri Sever”, “Yahşi Batı” gibi çok sayıda film ve dizinin afişinde imzası bulunan, ödüllü tasarımcı Arda Aktaş (Daire Creative) tarafından yapıldı.

Arda Aktaş; “Bandırma Füze Kulübü filminin afişi için hem karakterlerin birbirlerine olan desteğini gösteren, birliktelik duygusunu vurgulayan hem de renkleriyle umut veren ve dönemini yansıtan bir görsel oluşturuldu” dedi. CGV Mars Dağıtım aracılığıyla 21 Ekim’de  tüm Türkiye’de vizyona girecek filmde ayrıca; Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Gökhan Yıkılkan, Bahtiyar Engin, Ahmet Saraçoğlu ve Altan Erkekli gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir