1. Anasayfa
  2. Dizi

Zafer Algöz Disney Plus’ın dizisinde

Zafer Algöz Disney Plus’ın dizisinde

Disney Plus 14 Haziran’da eğlence sektörüne bomba gibi bir giriş yapacak. Fatih Aksoy’un patronu olduğu Medyapım platforma 2 dizi birden hazırlıyor. Bu projelerden biri “Ru”, diğeri ise “Numen”…

Meryem Uzerli “Ru” dizisinde başrol oynayacak. Dizide hayallerinin peşinden gidip Urla’da RU adlı restoranı açan Reyan rolüne hayat verecek olan Uzerli’ye “Uzer” karakteriyle Mert Yazıcıoğlu’nun eşlik etmesi gündemdeydi. Ancak çekimlerin gecikince Yazıcıoğlu başka işlerinin zamanlamasıyla çakıştığı için projeden ayrılmak zorunda kaldı. Şimdi karakter için yeni oyuncu görüşmeleri yapılıyor.

Dizinin 2 de bomba sürpriz var. Birincisi Zafer Algöz… Ünlü oyuncu dizide Tümsek rolüyle etkili bir karakter çizecek. Diğer sürpriz de Şevval Sam… Sam dizide Uzer’in annesi rolü için görüşüyor. Gelen haberlere göre Şevval Sam projeyi çok sevdi. Ancak yoğun bir konser takvimi olduğu için zamanlaması ayarlanırsa dizide rol alabilecek.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir