1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yasak Elma cephesinden güzel haber

FOX'un fenomen dizisi Yasak Elma'nın sete çıkış tarihi belli oldu.

Yasak Elma cephesinden güzel haber

Medyapım’ın fenomen dizisi Yasak Elma 6. sezonuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Eda Ece ve Şevval Sam’ın ilk bölümünden itibaren başrol oynadığı dizinin final sahnesinde Berk Oktay ekibe veda etmişti. Ceyhun Mengiroğlu’nun da ayrıldığı dizinin yeni sezon hikâyesi şu günlerde yazılıyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizinin çekim tarihi belli oldu.

Yeni sezonda final yapacak

Ece Erdek Koçoğlu’nun yönettiği dizinin Yıldız’ı Eda Ece geçen günlerde “Altıncı yılında Yasak Elma’ya yakışır bir final yapacağız” demişti. Önümüzdeki sezon yeni bir gelişme olmazsa final yapması planlanan dizinin yeni bölüm çekimleri 15 Eylül’de başlayacak. Her sezon yeni karakterlerin dahil olduğu diziye katılacak oyuncular henüz netlik kazanmadı. Dizinin yapımcı Fatih Aksoy’un da onaylayacağı yeni hikâyesi netleşir netleşmez oyuncular da belli olacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir