1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yargı bomba gibi dönüyor

Kanal D'nin gözbebeği projelerinden Yargı dizisi 31 Ağustos'da sete çıkıyor.

Yargı bomba gibi dönüyor

Kanal D’nin yeni yayın dönemi öncesi en çok merak edilen dizilerinin başında şüphesiz “Yargı” geliyor. Ülkemizin en başarılı senaristlerinden Sema Ergenekon’un muhteşem bir dille yazdığı dizi yine seyirciyi ekran başına toplayacak. Yeni genç oyuncuların dahil olduğu Yargı, 31 Ağustos’ta sete çıkacak.

Dizi bu sezon da yine bir dizi bulmacaya ve onların çözümüne sahne olacak. Final bölümü sonrası yayınlanan ön izlemede Ceylin’in (Pınar Deniz) eşi Ilgaz’ı (Kaan Urgancıoğlu) öldürdüğü iddiasıyla suçlandığına tanıklık etmiştik. Yeni bölümlerde bu sürecin nasıl gerçekleştiğini izleyeceğiz. İlk bölümde bir dizi cinayet vakası başsavcılığa atanan Ilgaz’ı ve emniyeti meşgul edecek. İşin dönüp dolaşıp Ceylin’le bağlantısının çıkması yine herkesi şoke edecek. Bu arada diziden ayrılan Neva (Başak Gümülcinelioğlu) karakterinin akıbeti de çözüme kavuşacak. Neva’nın vedası büyük bir hüzün dalgası yaratacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Leyla Tanlar’a partner aranıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir